AÇIK MİKROFON HERKESE AÇIK
Bu sene onuncu yılını kutlayacak olan Tiyatrohane, geçen sezon faaliyet alanlarına bir yenisini daha ekleyerek bir komedi kulübü kurdu. “Hane Stand-Up Show” etkinliği ile yeni komedyenlere alan açan Tiyatrohane, 30 Ekim Pazar günü saat 16:00’da, Per La Vita Alsancak’ta gerçekleştireceği ilk “Açık Mikrofon Stand-Up Gecesi” etkinliğinde, “Ben de yaparım!” diyen herkesi sahneye çıkaracak!
Organizasyon hakkında kurumsal iletişim sorumlusu Melike Çerçioğlu Bilgiç heyecanını dile getirerek “Tiyatrohane olarak kentimizde yer alan deneyimli kültür ve sanat üreticilerindeniz ve sürekli yeni etkinlikler yapmak konusunda çok hevesliyiz. İki sezondur yaptığımız stand-up gecelerimiz hep kapalı gişe oldu. Mizahın gücünü çok inanıyoruz ve gelen seyircilerimizin de yeteneklerini sergilemeleri için alan açmayı görev edindik. Herkese ulaşabilir olmak için de bilet fiyatlarını düşürdük.” dedi. Bu etkinliği düzenli olarak sahnelemek istediklerini belirten Bilgiç seyircilerin biletler ve diğer detaylar için Tiyatrohane’nin internet sitesi ve sosyal medya hesaplarını inceleyebileceklerini belirtirken bu etkinliğin 18 yaş ve üzeri olduğunun altını çizdi.
HANE AÇIK MİKROFON – BEN DE YAPARIM!
Öyle bir gece ki… Arkadaş arasında çok komik olanların, “Bunu ben de yaparım!” diyenlerin gerçeklerle yüzleştiği bir gece… Öyle bir gece ki… Hane Stand-up Show komedyenlerinin çok iyi olduğunu düşündükleri yeni şakalarını belki de bir daha asla anlatmama kararı alacakları bir gece… Aldığınız biletle bu bilinmezliklerle dolu geceye seyircilik etmek ya da sahneye çıkıp iddianızı göstermek sizin elinizde!
Gecede sahneye çıkmak isteyenlerin de bilet almış olması ve etkinlikten 1 saat önce etkinlik alanına gelerek isimlerini sahne listesine yazdırması gerekmektedir. Performans süresi 5 dakika ile sınırlıdır. Etkinlikte sahneye çıkarılacak kısıtlı sayıda katılımcı olacağından listede yer alabilmeniz için geç kalmamanızı öneririz.
MC: Oytun Cebeci














